Střípky z března 2018

pondělí, dubna 16, 2018

Střípky z měsíce března...


3.3.
Na začátku měsíce jsme se vydali do Uměleckoprůmyslového muzea (byla jsem tam úplně poprvé), kde jsme navštívili výstavu Bydliště: Panelové sídliště / Plány, realizace, bydlení 1945–1989 a výstavu  Small Worlds: Domečky pro panenky. 



6.3.
Program úterního večera byl nejprve zahalen tajemstvím. Dominik totiž jako vánoční dárek od jednoho dodavatele dostal dárek, který spočíval v tom, že nás večer vyzvedne limuzína (ne ta dlouhá, jen luxusní auto), někam nás odveze, něco se bude dít a pak nás zase odveze domů. :-) Nakonec se z toho vyklubala večeře v restauraci Zátiší, kde na nás čekalo 5 chodové menu a měli jsme i možnost prohlédnout si v kuchyni pec Tandoor. Trochu jsme tedy zhřešili, protože to vše nebylo samozřejmě keto, ale stálo to za to :-).


16.-18.3.
Na prodloužený víkend jsme vyrazili do Budapešti. Doufám, že se někdy dostanu k tomu ještě o tom sepsat samostatný článek. Takže stručně - bylo to fajn i přes zimu a chceme se brzy vrátit. :-) Na fotce je výhled z baziliky svatého Štěpána.


25.3.
Oběd v Lokále, kde jsem měla sraz s příbuznými. Strašně jsem se nacpala (měla jsem ještě slepičí vývar), nečekala jsem, že ten salát bude tak obrovskej :-)


30.3.
Státní svátek na Velký pátek jsme si patřičně užili. Dopoledne jsme vyrazili do wellness v hotelu Corinthia, kde jsme si zaplavali, ohřáli se v sauně a hlavně si užívali krásný výhled na Prahu. Pak jsme se prošli přes Vyšehrad (opět krásný výhled) na náplavku, cestou si dali flat white v kavárně Čekárna, přešli na druhou stranu řeky a na Smíchově si dali pozdní oběd v Fresh & Fat bistru.

 



 

31.3.
Vyrazili jsme na chalupu, možná na dlouho dobu naposledy vlakem. :-) V Horažďovicích jsme se podívali na Velikonoční trhy na náměstí, kde si mužská část rodiny pořídila proutky na pomlázku. No a na zahrádce na chalupě takhle krásně kvetly sněženky a bledule.

 

Taky se může líbit

0 komentářů