Tipy a triky z Jillianina newsletteru

úterý, února 25, 2014

Jelikož jsem si stáhla Jillianinu aplikaci do mobilu (zatím nepoužívám, nechce se mi platit, i když to není drahé, až někdy v budoucnu), tak mi od ní začaly chodit newslettery a někdy se tam dočtu docela zajímavé informace, neboli jak jsem to nazvala - tipy a triky:

Jillian Michaels – Top 5 tipů jak vypadat lépe jako nahá

Vybrala jsem si dva tipy, které jsem volně přeložila. Zbytek je na odkazu výše.

Chcete vypadat super žhavě? Díky Jillianiným tipům jak získat sexy tělo budete chtít nechat světla rozsvícená. :-)

Přestaňte se schovávat pod dekou a ve tmě, pokud se poslední dobou necítíte sexy, Jill je tu, aby pomohla. Pokud chcete sexy prdelku, paže nebo bříško, musíte tomu věnovat čas a a zavázat se pracovat na tom, co nemáte rádi. Jakmile uvidíte první výsledky, tak se začnete cítit víc sebevědomí a sexy. Tady jsou ty nejlepší cviky pro problémové partie, abyste získali tělo svých snů.

Jak získat ploché a pevné bříško
Na rozdíl od toho, co si můžete myslet, zbavení se „břišní pneumatiky“ je hlavně o kardiu a stravě než o posilování zaměřeném na břicho. Máme jí totiž kvůli velkému množství tělesného tuku a ne kvůli nedostatku svalů. Zkuste snížit příjem sodíku (soli) a zvýšit příjem vody.

Kromě toho, že tedy budete cvičit, jíst zdravě a omezíte příjem sodíku, bych chtěla, abyste se blíže seznámili s tímto úžasným cvikem na břicho – plaňkou (plank). U základní plaňky začínáte v pozici kliku (push-up position), akorát dlaně dáte přímo pod ramena a ne vedle hrudníku. Nohy jsou natažené, chodidla u sebe. V této poloze vydržte tak dlouho, jak můžete. Postupně se dopracujte až k minutě výdrže, poté zkuste vydržet ještě déle. Co na plaňce miluji je nepřeberné množství jejích variací. Různé typy plaňek cílí na různé svaly středu těla, takže udělejte sami sobě laskavost a zařaďte plaňky do svých denních tréninků a uvidíte výsledky

Zdroj: http://www.jillianmichaels.com/fit/lose-weight/look-better-naked#slide=2

Zaměřte se na tricepsy – Jak získat sexy a vytvarované ruce, které se nebudete bát ukázat
Začnete se cvikem Tricep kickback (tricepsové vykopnutí dozadu), což je báječné začátečnické cvičení pro vytvarování zadní části nadloktí.
  1. Vezměte činku do každé ruky, stůjte rozkročení na šířku boků s lehce pokrčenými koleny.
  2. Ohněte se v pase, takže váš trup bude lehce nad rovnoběžnou pozicí s podlahou. Ohněte oba lokty, tak aby nadloktí byla přimknutá ke straně trupu.
  3. Narovnejte paže za sebe tak, aby činka ukazovala dolů k podlaze.
  4. Na vteřinu zadržte a pak zvolna spusťte paže zpět do výchozí pozice a opakujte.

Důležité je také mít zapojené břišní svaly a rovná záda.


Zdroj: http://www.jillianmichaels.com/fit/lose-weight/look-better-naked#slide=3



Taky se může líbit

0 komentářů